Slå opp din beskyttelse mot støv og smuss

  31.01.2019

Hvorfor svikter bryteren? Med produsenter som arbeider for å sikre at bryterne er robuste nok til å utføre gjennom tusenvis av operasjoner, står de opp mot noe de ikke kan kontrollere - det ytre miljø.

En av hovedårsakene til at bryteren slår seg til slutt er upålitelig forsegling.

Regn, olje, sand, støv, damp og andre forurensninger angriper langsomt men sikkert, siver inn i de minste stedene og gir korrosjon, rust og kortslutning.

Ved Nexus vet vi hvor viktig det er for utstyret ditt å være beskyttet mot elementene. Det er derfor vi jobber med ZaGO, en av verdens mest pålitelige og pålitelige spesialister innen tettingsteknologi.
Deres bryter støvler er støpte silikon belegg som brukes til å beskytte elektroniske enheter med trykknapp brytere, bytte brytere og roterende brytere.
De gir en tilpasset passform for en rekke elektroniske enheter, og tilbyr en eleganse og beskyttelse som er uforlignelig med rotete flytende fugemasse applikasjon. Olje, vann, smuss og fuktighet - sammen med andre forurensninger - lukkes helt ut.
Utformet fra et enkelt stykke design av støpt gummi over en messingheksemutter, bytter støvler både brukerne penger og tid - gjør bort med bekostning av konstant bryterfeil og utskifting.
ZaGO produserer selv et alternativ for skreddersydd multi-switch panel deksler, beskytter hver enkelt bryter fra vannsprut, oljeutslipp og andre harde stoffer.
Støvlene kan operere i ekstreme temperaturer - fra så lavt som -69 grader celcius, opp til over 200 grader.
Små, lette og gjenbrukbare, de bekrefter til militære spesifikasjoner, etter å ha blitt opprinnelig konstruert for tøffe militære applikasjoner, hvor sand, støv og fuktighet truer transportsikkerheten.
Siden de begynte å produsere, har ZaGO funnet ut at flere og flere næringer ser behovet for å beskytte utstyret mot elementene.
Selskapet leverer nå bytte støvler til kunder som er involvert i matvareindustrien, romfart, medisin, elektroverktøy, konstruksjon og marine applikasjoner, for å nevne noen få.
ZaGO bytte støvler selv beskytte fritiden din - finnes i bilvask maskiner, speedboat kontroller og sportsutstyr.
Veksle, trykknapp og rotasjonsbrytere
For full beskyttelse - en lufttett, vanntett tetning - erstatt bare din vanlige monteringsmutter med en ZaGo-bryterstart.
Vippebryter
Laget med tålebestandig silikon, dekker hver forsegling bryteren og rammen, med en innebygd panelforseglingsbrikke.
Panelbøsningstetninger
Kontakt Nexus direkte for å diskutere ZaGOs panelbøsningstetninger, som er fullt tilpassbare. Enkelt installert og lite vedlikehold, vil disse selene vare i mange år.

Et komplett utvalg av ZaGO-produkter levert av Nexus finner du her: http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/Products/ZAGO

Som med alle Nexus-produkter, kan vi jobbe med deg fra designprosessen for å sikre at du bare har de riktige komponentene for dine behov. Ring eller email oss for å snakke gjennom våre forseglingsprodukter og hvordan vi kan konfigurere dem til å fungere for deg.

Bilde av Austin Ban on Unsplash